Scanarea cu biorezonanță 3

Si pentru că în postarea anterioară am discutat despre despre respiratia urat mirositoare  (halena fetida sau halitoza), azi va propun o reteta de pasta de dinti cu ingrediente naturale, pe baza de turmeric ,un antiinflamator natural, care nu deterioreaza smaltul dentar.

 - 2 lingurite turmeric pudra 

 - 2 lingurite bicarbonat de sodiu

 - 1 lingurita ulei de cocos

 - optional, 1 lingurita zeama de lamaie

Scanarea cu biorezonanță 1

Va propun sa discutam despre sistemul digestiv. Este important sa beneficiati de  aceste informatii, care vor aduce clarificari cu privire la felul in care sunt valorificati nutrientii in organismul nostru.

 Aparatul digestiv cuprinde: tubul digestiv si glandele anexe (glandele salivare, ficat, pancreas).Tubul digestiv este o formatiune tubulara, care incepe din cavitatea bucala si se termina in anus, asigurand pe tot traiectul sau transformari multiple ale hranei, in procesul digestiei. Astfel, ceea ce mancam este descompus in macronutrienti, vitamine, minerale, pentru a fi absorbite si a hrani elementele componente ale intregului nostru organism.

 

 Scanarea cu biorezonanță jpg

Fara sanatate nu putem fi impliniti ca fiinte umane.

Sanatatea depinde de o multitudine de factori, intre care un rol esential il are alimentatia, aportul hidric zilnic, activitatea fizica, dar si starea sufleteasca si influenta complexa a  mediului in care traim.

As vrea sa analizam impreuna alimentatia, stabilind ca este pe de-o parte un mod de interactiune al nostru cu mediul inconjurator, dar in esenta, reprezinta cel mai important suport pentru viata,  aportul necesar de micronutrienti (proteine, lipide, glucide), vitamine, minerale, elemente indispensabile pentru functionarea optima a organismului.

In concluzie, daca organismul  ar valorifica alimentele ingerate de noi, am avea o stare de sanatate de invidiat.

Dar, este asa?

Scanarea cu biorezonanță 2

 

Si pentru ca am dat cateva detalii despre cavitatea bucala, o sa va spun cate ceva despre RESPIRATIA URAT MIROSITOARE  (halena fetida sau halitoza). Ni se intampla de multe ori sa stam de vorba cu persoane si sa ne deranjeze mirosul pe care il simtim in timpul conversatiei. De asemenea, ni se intampla de multe ori sa constatam ca, dimineata,  avem un gust neplacut in gura si un miros pe masura.

Cu cat inaintam in varsta, se pare ca mirosul neplacut al gurii este mai accentuat.

Care sunt cauzele care determina aceasta situatie?

 

Parteneri