Scanarea cu biorezonanță jpg

Fara sanatate nu putem fi impliniti ca fiinte umane.

Sanatatea depinde de o multitudine de factori, intre care un rol esential il are alimentatia, aportul hidric zilnic, activitatea fizica, dar si starea sufleteasca si influenta complexa a  mediului in care traim.

As vrea sa analizam impreuna alimentatia, stabilind ca este pe de-o parte un mod de interactiune al nostru cu mediul inconjurator, dar in esenta, reprezinta cel mai important suport pentru viata,  aportul necesar de micronutrienti (proteine, lipide, glucide), vitamine, minerale, elemente indispensabile pentru functionarea optima a organismului.

In concluzie, daca organismul  ar valorifica alimentele ingerate de noi, am avea o stare de sanatate de invidiat.

Dar, este asa?


Pe langa faptul ca nu toate alimentele sunt benefice starii noastre de sanatate, nu toate se digera  si se absorb intr-o proportie ideala pentru indeplinirea nutritiei organismului.
Putem manca alimente sanatoase, dar acestea sa nu poata fi descompuse, absorbite in tubul digestiv, din cauza diferitelor dezechilibre, carente sau paraziti, astfel incat o mare parte a nutrientilor sunt ineficient valorificati sau eliminati.

Daca doriti sa evaluati gradul de functionalitate (peristaltism, absorbtie) al  tubului digestiv (stomac, intestin subtire, intestin gros) va asteptam in clinica Centrul Medical MARIAM, Timisoara, str. Gh. Lazar, nr.9, et I,  la o scanare cu aparatul de biorezonanta.

Scanarea propriu-zisa dureaza doar 2 minute, este o metoda non-invaziva si nu are efecte secundare.

In plus, interpretarea buletinelor de analiza va scoate in evidenta eventualele carente de vitamine si minerale. Orice boala greveaza organismul incepand cu carenta unui element nutritional esential. Interdepententa tuturor macro si micronutrientilor, determina in timp instalarea diferitelor afectiuni, carora le dam importanta, din pacate, in stadii grave.

Scanarea cu aparatul de biorezonanata este o metoda preventiva, care va ajuta sa identificati din timp dezechilibre existente in organismul dumneavoastra, pe care le puteti corecta prin alimentatie sau in alte moduri.

 

Parteneri