Scanarea cu biorezonanță 2

 

Si pentru ca am dat cateva detalii despre cavitatea bucala, o sa va spun cate ceva despre RESPIRATIA URAT MIROSITOARE  (halena fetida sau halitoza). Ni se intampla de multe ori sa stam de vorba cu persoane si sa ne deranjeze mirosul pe care il simtim in timpul conversatiei. De asemenea, ni se intampla de multe ori sa constatam ca, dimineata,  avem un gust neplacut in gura si un miros pe masura.

Cu cat inaintam in varsta, se pare ca mirosul neplacut al gurii este mai accentuat.

Care sunt cauzele care determina aceasta situatie?

 

 

Exista o multitudine de factori care pot determina mirosul neplacut al gurii, printre care :infectii ale tractusului respirator sau digestiv, disfunctii ale ficatului sau abuzul de alcool, insa, pe primul loc este  igiena necorespunzatoare a gurii.
Resturile alimentare, care raman la baza dintilor fermenteaza, se descompun si reprezinta un mediu favorabil pentru dezvoltarea si multiplicarea bacteriilor, producand o respiratie urat mirositoare. Igiena defectuasa a gurii poate produce si inflamatii ale mucoasei cavitatii bucale, afte, carii, paradontoza s.a.

De aceea este foarte important spalatul zilnic al dintilor, al limbii si folosirea atei dentare pentru indepartarea resturilor alimentare. Nu in ultimul rand, va recomand controlul periodic al sanatatii dintilor, la stomatolog!!!

Parteneri