Scanarea cu biorezonanță 3

Si pentru că în postarea anterioară am discutat despre despre respiratia urat mirositoare  (halena fetida sau halitoza), azi va propun o reteta de pasta de dinti cu ingrediente naturale, pe baza de turmeric ,un antiinflamator natural, care nu deterioreaza smaltul dentar.

 - 2 lingurite turmeric pudra 

 - 2 lingurite bicarbonat de sodiu

 - 1 lingurita ulei de cocos

 - optional, 1 lingurita zeama de lamaie

 

Ingredientele se vor omogeniza sub forma unei paste, care se va folosi ca si pasta de dinti obisnuita, in cadrul unui periaj de cel putin 2 minute. Este necesar sa folositi aceasta pasta de dinti cel putin o sapatamana, pentru a observa imbunatatiri ale culorii si aspectului dintilor.

Paradoxal,  mirosul neplacut al gurii este provocat de absenta salivei in timpul somnului (uscaciunea gurii). Saliva contine o substanta bactericida (lizozimul) care ataca bacteriile, in lipsa ei acestea se dezvolta in voie. Dupa spalatul dintilor, saliva este cea care indeparteaza mirosul urat al gurii, prin actiunea sa antiseptica si bactericida. De aceea este important sa bem suficienta  apa pentru a mentine un nivel scazut al bacteriilor din cavitatea bucala. Mestecatul gumei stimuleaza productia de saliva.

Apa de gura este o solutie de urgenta, care poate fi eficienta pentru moment, insa nu inlocuieste  igiena zilnica a gurii.

Un alt remediu pe care il puteti folosi pentru indepartarea mirosului neplacut al gurii este patrunjelul. Puteti mesteca frunze sau seminte de patrunjel, cu rezultate remarcabile.

Si menta sau produsele mentolate, betele de scortisoara sau cuisoarele sunt eficiente. Daca respiratia urat mirositoare persista si in cazul igienei bucale corecte, este bine sa aveti in vedere alte afectiuni ale organismului, solicitand indrumari de la medicului dvs de familie.

De asemenea, va aminitim de posibilitatea de diagnostic neinvaziva, cu aparatul de biorezonanta, pe care o gasiti in clinica noastra.

Parteneri