Slider

Servicii medicale

MEDICI’S, liderul serviciilor de medicina muncii pe zona de vest a tarii, este singurul centru medical din tara care are capacitatea de a efectua servicii complete de medicina ocupationala: medicina muncii, siguranta circulatiei rutiere, medicina aeronautica, planuri private de sanatate, programe de educatie medicala.

In 2012, Centrul Medical MARIAM a demarat colaborarea cu MEDICI’S, facilitand astfel accesul agentilor economici din mediul rural la servicii complete si integrate de medicina muncii.

Aceste servicii de medicina muncii se adreseaza tuturor firmelor de pe raza comunei Pișchia si a comunelor invecinate: Ghiroda, Giarmata, Dumbrăvița, Remetea Mare, Fibiș, Mașloc, Bogda, Zăbrani si nu numai.

Prin serviciile de medicina muncii, Centrul Medical MARIAM va ofera oportunitatea reducerii considerabile a cheltuielilor ocazionate de efectuarea investigatiilor medicale obligatorii pentru angajatii dumneavoastra.

Clinica noastra este situata pe drumul judetean DJ 691, ceea ce va va ajuta sa reduceti atat timpul necesar investigatiilor si formalitatilor legate de medicina muncii pentru angajatii companiei dumneavoastra, cat si cheltuielile cu transportul angajatilor la un centru de medicina muncii din cel mai apropiat oras.

Centrul Medical MARIAM aduce mai aproape de dumneavoastra furnizori importanti si consacrati de servicii medicale, iar MEDICI’S este unul dintre acestia.

Puncte de Lucru

 

Timisoara, str. Gheorghe Lazar nr.9, etaj I

Medicina Muncii

Ginecologie

Pneumologie

Dermatologie

Pediatrie

Ortopedie

Masaj TUINA

-General

-Facial

Decompresie Vertebrala

 


 

Pischia nr. 261

Analize Laborator

Medicina Muncii

Recuperare Medicala

Medicina Interna

Stomatologie

Kinetoterapie

 

Covaci, str. Scolii, numarul 625

Stomatologie

 

Parteneri